Gràcies Equipatge de mà!!! David i Laura per la vostra difusió de la campanya de mascaretes solidàries a través del vostre blog i a la vostra generositat al comprar-ne!!!?

#iniciatives solidàries

Equipatgedemà ha escrit al seu blog:

http://us3.forward-to-friend.com/forward/show?u=2625e20f6925394ca95e4d2be&id=d9eb625b88

Gracias Equipatge de mà!!! David y Laura por vuestra difusión de la campaña de mascarillas solidarias a través de vuestro blog y por vuestra generosidad al comprarlas ❤️

Mascarilla Tela Algodón Ecológica Sostenible Reutilizable Lavables Solidaria Invastigación Cáncer Infantil Hospital Sant Joan de Deu

Dona'm ales

Dona’m ales és una iniciativa creada per la familia de l’Àlex. Un jove que amb 19 anys va patir un càncer d’ossos i que va dibuixar un flamenc amb el que se sentia identificat. La malaltia va poder amb ell, li va tallar les ales. Des de llavors la seva familia vol fomentar la solidaritat per avançar en l’investigació del càncer infantil i juvenil. Com diu la seva família, el passat no es pot canviar, però potser el futur d’altres nens i joves sí.

A la seva web trobareu polseres, bosses, arracades, penjolls… molts productes solidaris amb els que pretenen és agraïr-te el donatiu. Totes les seves campanyes estan vinculades a l’Hospital Sant Joan de Déu per la investigació del càncer infantil i juvenil.

Arran de la pandèmia i gràcies a la donació de mascaretes per part de Robin Hat, fabricant de barrets quirúrgics, a la seva web també podreu trobar mascaretes. Són de cotó i compleixen amb la normativa UNE-0065. Hi ha per nens de diferents edats i per adults. Us deixem l’enllaç a la pàgina web de Dona’m ales. Un cop feta la compra rebreu un certificat de donació i també ho podreu consultar a la pàgina de l’Hospital de Sant Joan de Déu.

Nosaltres ja tenim les nostres!

es_ESES