Os dejo una parte del prologo escrito por Gloria, que personalmente me ha encantado✨
“No penséis que el cuento que teneis o tendréis en las manos es sólo un cuento. Es mucho más que eso. Es un paso más en el difícil camino de cambiar la historia natural de esta enfermedad, es un paso más para avanzar hacia el sueño que todos compartimos: que algún día todos los niños y niñas con cáncer puedan vencer” ✨✨✨
“No us penseu pas que el conte que teniu o tindreu a les mans es només un conte. És molt més que això. És un pas més en el difícil camí de canviar la història natural d’aquesta malaltia, és un pas més per avançar cap al somni que tots compartim: que algun dia tots els nens i nenes amb càncer el puguin vèncer.” #domingo #novullserunheroi #muasolidaris #sjdhos…

Pròleg
Tant de bo que aquest conte mai hagués acabat a les vostres mans. Això voldria dir que el Guillem, l’Àlex, l’Abril o el Max, els protagonistes de la història que esteu apunt de llegir, serien només això, personatges de conte. Voldria dir també que Muà Solidaris potser tindria com a missió salvar les balenes, netejar els boscos o eliminar els plàstics del fons del mar…en lloc de lluitar contra el càncer infantil.
Però la realitat, que cal que conegueu, és ben diferent. El càncer és una malaltia a la qual s’enfronten molts nens i nenes, d’aquí i de tot el món. És d’aquelles coses que sembla que mai et passaran a tu, que sempre passen als altres. I de vegades, passen. O al teu fill, o al teu germà, net ,nebot, cosí , o aquell amic que tant t’estimes.

✨: Sobretot, no us penseu pas que el conte que teniu a les mans es només un conte. És molt més que això. És un pas més en el difícil camí de canviar la història natural d’aquesta malaltia, és un pas més per avançar cap al somni que tots compartim: que algun dia tots els nens i nenes amb càncer el puguin vèncer.

es_ESES